تبلیغات
افزایش پیج رنک و بازدید - فالوده شیرازی
صفحه اول تماس با ما RSS                    
  
افزایش پیج رنک و بازدید
افزایش رنک
محمد م دوشنبه 16 آبان 1390 نظرات ()
مواد لازم:
 آب= نیم لیتر
 شکر= یک و نیم پیمانه
 گلاب =یک چهارم پیمانه
 (رشته برنجی های چینی( قابل ذکر اینکه این رشته ها در تمام سوپر مارکت ها یافت میشه
طرز تهیه:
آب و شکر و گلاب را با هم مخلوط می کنیم تا شکر کاملا حل بشه و محلول تقریبا حالت اشباع پیدا می کنه و کمی کشدار میشه. اگر می خواهید مثل من ظرف را در فریزر بگذارید بهتره از یک ظرف فلزی برای این کار استفاده کنید تا زودتر نتیجه بگیرید. صد البته میشه با دستگاه بستنی ساز هم این کار را کرد ولی من خودم این طریق را ترجیح می دهم.
رشته های چینی را توی آب جوش می ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه تا یک ربع روی حرارت ملایم می پزیم. وقتی رشته ها کاملا نرم شد و کمی هم لعاب دار آنها را داخل آبکش ریخته و آب سرد زیاد روش می ریزیم و میگذاریم تا آب اضافی اش برود.
بعد از حدود ۲-۳ ساعت ظرف را از داخل فریزر در میاریم و با قاشق بهم می زنیم و رشته های چینی را داخلش ریخته و خیلی آروم طوری که رشته ها از هم نپاشه شروع به هم زدن می کنیم.
فالوده شما حاضر است. نوش جان
پ . ن:اگر رشته ها را زود از روی آتش بردارید ممکن است در آخر کار که رشته ها را توی یخ می ریزید اون حالت سفتی که برای فالوده لازمه را نداشته باشه. پس حتما بگذارید خوب بپزه


عکس عروس - آمار سایت

بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
كل مطالب : عدد
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :
درباره وبلاگ
سلام دوستای گلم
اول بگم که این پست ثابت که میبینید مطلبی که نوشته به نفع خودتونه و پیج رنکتونو میبره بالا پس بهش عمل کنید.دوم این که لطفا جا برای لینک ها تعیین نکنید هر لینک که اضافه میشه به بالای لینکها میاد و توجه کنید که تمام لینک ها در صفحه اصلی وبلاگ خواهد موند.
بای
موضوعات
آخرین مطالب
نویسندگان
آرشیو مطالب
پیوندهای روزانه

تک لرن

هاستینگ ردنا وب

تبادل لینک با ردنا وب

تبادل لینک با ردناوب

تک لرن

هاستینگ ردنا وب

تبادل لینک با ردنا وب

تبادل لینک با ردناوب